Fotoboek zachte kaft

Over ons
Fatma en de fotografie

Hallo, Ik ben Fatma en in deze blog wil ik het graag met jullie hebben over fotografie. Als je op social media kijkt, zie je regelmatig foto's van een happy family voorbij komen. Het hele gezin heeft dan vaak bij elkaar passende kleding aan (bijv. jeans met daarop een wit shirt) Of foto's van een gezin met een pasgeboren kindje. Je weet wel, dan ligt een baby op een wit wollen dekentje of op de blote buik van papa. Dit soort foto's zijn erg in. Foto's maken van mensen zijn nou eenmaal erg leuk. In deze blog wil ik het met jullie hebben over alle zaken die te maken hebben met deze tak van fotografie.

Zoeken
Categorieën
Archief
Recente artikelen

Fotoboek zachte kaft

9 juli 2019
 Categorieën: Fotografie, Blog


Een mooie herinnering

U kent het vast, vele foto's van mooie momenten met vrienden/familie, een bijzonder uitzicht of prachtige natuurfoto's. Mensen hebben hun smartphone ermee vol staan en doen nooit iets met de gemaakte foto's, behalve ze af en toe terugkijken op de smartphone zelf. Vaak denken ze dat het verwerken van foto's een lastig, tijdrovend klusje is waar ze veel moeite voor moeten doen. Er zijn echter veel opties die een gemakkelijke manier zijn om toch een blijvende herinnering te vormen van vele foto's.

Foto's als blijvende herinnering

De gemaakte foto's zijn gemakkelijk uit te draaien waardoor ze een blijvende herinnering vormen. Zichtbaar in de woonkamer, op kantoor, in een boek in de kast of op zolder om later nog eens te pakken om herinneringen op te halen. De foto's kunnen persoonlijk zijn, maar ook bedoeld om te delen met anderen. Wanneer de foto's uitgedraaid worden, kunnen deze los besteld worden. De foto's zullen dan nog wel gesorteerd in een fotoboek gedaan moeten worden en u zult het vast herkennen dat dit een klusje is dat vaak blijft liggen. Het gevolg is een stapel foto's waarin verschillende gebeurtenissen door elkaar komen te liggen. De foto's zullen niet snel gepakt worden omdat deze dan eerst uitgezocht moeten worden. Vaak weerhoudt dit mensen ervan om mooie momenten te delen met anderen.

Fotoboek met zachte kaft

Als oplossing voor allerlei losse foto's is er een fotoboek met zachte kaft van Fotogoed B.V. Dit fotoboek kan gemakkelijk gemaakt worden via internet, waarbij verschillende opmaken mogelijk zijn. De foto's kunnen van ieder toestel met een internet verbinding geüpload en in een fotoboek geplaatst worden. Er kan een thema bedacht worden waarin de foto's terug komen en u kunt teksten toevoegen van bijvoorbeeld een datum of bijzonder moment in tekst. Het voordeel van een fotoboek met zachte kaft is dat deze gemakkelijk opgeborgen kan worden, maar ook net zo gemakkelijk er bij gepakt kan worden om de herinnering te kunnen bekijken. Wanneer u de herinnering wilt delen met anderen is het fotoboek gemakkelijk door te geven of vast te houden zonder dat deze dichtslaat.

Een cadeautje voor uzelf of voor een ander

Een fotoboek met zachte kaft kan gemakkelijk gemaakt en besteld worden, precies zoals u deze wenst. Hierdoor kunt u gemakkelijk een mooie herinnering bewaren voor uzelf of cadeau doen aan een ander. Eén fotoboek meerdere keren laten afdrukken is geen enkel probleem, hierdoor kunt u dezelfde herinnering cadeau doen aan de kinderen, kleinkinderen of uw vriendengroep. Een exemplaar voor u zelf kan dan natuurlijk niet ontbreken!